Direct een rioleringsbedrijf nodig?Bel 085 106 1082Of vul het formulier in

Ontstoppen

Wij staan in Zeist voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Zeist, hoofdvestiging Amstelveen

Oorzaak achterhalen

Als u op de hoogte bent van mogelijke oorzaken van een rioolverstopping, kunt u ervoor zorgen dat het riool in de toekomst niet verstopt raakt. Voordat we het riool gaan ontstoppen, kan het nodig zijn om een rioolinspectie uit te voeren. Op die manier kunnen we de oorzaak van de verstopping nauwkeurig vaststellen. Hierdoor kunnen we de exacte oorzaak achterhalen en een effectieve oplossing voorstellen.

JC Rioolservice: uw ervaren rioleringsbedrijf in Zeist!

Het riool kan om verschillende redenen verstopt raken. Het kan voorkomen dat het riool verzakt door de vele regenval. Het is mogelijk dat vuil zich heeft opgehoopt op een moeilijk bereikbare plaats, zoals een bocht in de leiding, waardoor de verstopping is ontstaan.

Zelf oplossen of hulp inschakelen?

Vaak probeer je eerst zelf de verstopping te verhelpen door gebruik te maken van een ploper of ontstoppingsvloeistof. Indien dit geen resultaat oplevert, kan je beroep doen op JC Rioolservice in Zeist om de verstopping voor jou te laten oplossen. Bij JC Rioolservice zorgen we ervoor dat de verstopping wordt verholpen door gebruik te maken van diverse technieken, passend bij het type verstopping.

Bij JC Rioolservice streven we ernaar om de overlast tot een minimum te beperken, aangezien we ons bewust zijn van de hinderlijke geur van rioolproblemen. Om te beginnen gaan we de leidingen proberen te ontstoppen met behulp van een verenmachine. Deze machine is perfect geschikt voor het ontstoppen van leidingen met een kleine diameter. Indien deze methode niet werkt, zullen wij meestal de hogedrukreiniger inzetten.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1082

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over JC Rioolservice

Specialist in het verhelpen en onderhouden van rioleringswerken. Alle werkzaamheden op het gebied van hemelwaterafvoer tot hoofd riool, drainage en huisaansluiting, behoren tot de mogelijkheden van JC Rioolervice. Ons vakbekwame personeel beschikt over jaren lange ervaring om deze projecten naar volle tevredenheid voor u uit te voeren.Logo van VCA
VCA