Direct een rioleringsbedrijf nodig?Bel 085 106 1082Of vul het formulier in

Aanleggen en vervangen

Wij staan in Zeist voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Zeist, hoofdvestiging Amstelveen

Riolering aanleggen in Zeist

Heeft u plannen om een woning te bouwen of te verbouwen of dient uw riool vervangen te worden? Indien u hierbij hulp nodig heeft, kunt u vertrouwen op de expertise van onze vakmannen bij JC Rioolservice. Onze materialen zijn van goede kwaliteit en we hebben alle nodige kennis in huis om de klus naar tevredenheid te klaren. Onze diensten omvatten het aanleggen van een nieuwe riolering, het renoveren van uw riool, het vervangen van leidingen, het aanleggen van de riolering, het aanleggen en afsluiten van de afvoer en het verleggen van leidingwerk.

Het grootste gedeelte van de riolering ligt verborgen onder vloer of in de muur. Dit maakt het extra belangrijk om dit op een juiste manier aan te leggen of te vervangen, aangezien anders het nodig is om muren en vloeren te breken om het probleem op te lossen. Ons team werkt met de hoogste mate van nauwkeurigheid om ervoor te zorgen dat u zonder problemen nog vele jaren gebruik kunt maken van uw riolering.

Riolering aanleggen: gresbuis vervangen of gresbuis aansluiten op PVC

In oude woningen is het gebruikelijk dat er gresbuizen aanwezig zijn. Als er bijvoorbeeld een lekkage ontstaat in een oude gresbuis, vragen veel mensen zich af of het mogelijk is om deze te vervangen door een PVC buis zonder dat de volledige riolering vernieuwd moet worden. Geen probleem, wij werken met speciale overgangsstukken zodat niet de volledige riolering vervangen hoeft te worden.

Als er een lekkage optreedt in een riool dat nog gresbuizen heeft, is het verstandig om een rioolinspectie te laten uitvoeren. Door middel van een rioolinspectie is het mogelijk om alle gresbuizen te controleren en zo de kwaliteit van de buizen vast te stellen. Wanneer de toestand van de gresbuis riolering slecht is, kan het verstandig zijn om het gehele rioolsysteem te vervangen.

Riolering vervangen in Zeist

Indien er sprake is van lekkages op meerdere plaatsen in uw woning en u uw riool wilt vervangen of problemen wilt voorkomen, staat JC Rioolservice voor u klaar. Bij JC Rioolservice kunt u rekenen op ondersteuning bij het vervangen van uw gehele riolering. Voor een advies op maat betreffende uw riolering, kunt u ons contacteren via 085 106 1082.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1082

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Een moment geduld alstublieft
We verwerken uw aanvraag...

Over JC Rioolservice

Specialist in het verhelpen en onderhouden van rioleringswerken. Alle werkzaamheden op het gebied van hemelwaterafvoer tot hoofd riool, drainage en huisaansluiting, behoren tot de mogelijkheden van JC Rioolervice. Ons vakbekwame personeel beschikt over jaren lange ervaring om deze projecten naar volle tevredenheid voor u uit te voeren.Logo van VCA
VCA