Teamfoto J.G. Riooltechniek

Aanleggen en vervangen

Wij staan in Zeist voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Zeist, hoofdvestiging Amstelveen

Riolering aanleggen in Zeist

Heeft u plannen om een woning te bouwen of te verbouwen of dient uw riool vervangen te worden? Indien u hierbij hulp nodig heeft, kunt u vertrouwen op de expertise van onze vakmannen bij J.G. Riooltechniek. Onze materialen zijn van goede kwaliteit en we hebben alle nodige kennis in huis om de klus naar tevredenheid te klaren. Onze diensten omvatten het aanleggen van een nieuwe riolering, het renoveren van uw riool, het vervangen van leidingen, het aanleggen van de riolering, het aanleggen en afsluiten van de afvoer en het verleggen van leidingwerk.

Het grootste gedeelte van de riolering ligt verborgen onder vloer of in de muur. Dit maakt het extra belangrijk om dit op een juiste manier aan te leggen of te vervangen, aangezien anders het nodig is om muren en vloeren te breken om het probleem op te lossen. Ons team werkt met de hoogste mate van nauwkeurigheid om ervoor te zorgen dat u zonder problemen nog vele jaren gebruik kunt maken van uw riolering.

Riolering aanleggen: gresbuis vervangen of gresbuis aansluiten op PVC

In oude woningen is het gebruikelijk dat er gresbuizen aanwezig zijn. Als er bijvoorbeeld een lekkage ontstaat in een oude gresbuis, vragen veel mensen zich af of het mogelijk is om deze te vervangen door een PVC buis zonder dat de volledige riolering vernieuwd moet worden. Geen probleem, wij werken met speciale overgangsstukken zodat niet de volledige riolering vervangen hoeft te worden.

Als er een lekkage optreedt in een riool dat nog gresbuizen heeft, is het verstandig om een rioolinspectie te laten uitvoeren. Door middel van een rioolinspectie is het mogelijk om alle gresbuizen te controleren en zo de kwaliteit van de buizen vast te stellen. Wanneer de toestand van de gresbuis riolering slecht is, kan het verstandig zijn om het gehele rioolsysteem te vervangen.

Riolering vervangen in Zeist

Indien er sprake is van lekkages op meerdere plaatsen in uw woning en u uw riool wilt vervangen of problemen wilt voorkomen, staat J.G. Riooltechniek voor u klaar. Bij J.G. Riooltechniek kunt u rekenen op ondersteuning bij het vervangen van uw gehele riolering. Voor een advies op maat betreffende uw riolering, kunt u ons contacteren via 085 106 1082.

J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Zeist
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1082

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!