Teamfoto J.G. Riooltechniek

Badkamer ontstoppen

Wij staan in Zeist voor u klaar!
Een Rioleringsbedrijf
Werkzaam in Zeist, hoofdvestiging Amstelveen

Badkamer ontstoppen in Zeist

In de badkamer zijn er vaak meerdere afvoeren te vinden. Het kan gebeuren dat een van deze afvoeren verstopt raakt, en dat kan behoorlijk vervelend zijn. Het kan voorkomen dat alleen het doucheputje verstopt raakt, maar het kan ook zijn dat de verstopping verder in het afvoersysteem zit. Hierdoor loopt het water niet meer goed weg via de toilet en wastafel. Wanneer dat het geval is, adviseren wij om J.G. Riooltechniek te bellen.

In het geval van ernstige rioolproblemen is het enige wat particulieren kunnen doen het gebruik van agressieve middelen. Helaas kunnen deze middelen vaak meer problemen veroorzaken dan oplossen. Mogelijk worden de rioleringsbuizen aangetast en kunnen ze beschadigd raken. Hierdoor neemt de kans op lekkages toe, wat alleen maar extra problemen met zich meebrengt. Mocht u te maken krijgen met diepgaande rioolproblemen in de badkamer, dan kunt u op ons vertrouwen! Wij zijn experts op het gebied van verstoppingen en lossen dit graag voor u op. Bel ons direct op 085 106 1082 en wij zorgen voor een snelle oplossing.

Oorzaken problemen badkamer

Veel verstoppingen in de badkamer worden veroorzaakt door het gebruik van verzorgingsproducten. Haren spelen hierbij vaak een grote rol. Na elke douchebeurt en gebruik van de wastafel, zal er nieuw vuil in de leiding terechtkomen. Dit zorgt ervoor dat de leiding steeds verder verstopt raakt en uiteindelijk compleet dichtslibt. Bij een badkamerverstopping staan wij altijd voor u paraat. Maar voorkomen is de beste manier om problemen te voorkomen.

Door regelmatig de putjes schoon te maken en na elke douchebeurt de haren weg te halen, kun je veel problemen met verstoppingen in de badkamer voorkomen. Door middel van een kleine handeling kan je veel kosten en moeite vermijden. Een mogelijke oplossing voor een beginnende verstopping in de badkamer is het schoonmaken van de putjes.

Verhelpen ontstopping badkamer

Mocht u zelf niet in staat zijn om het probleem op te lossen, dan kunt u J.G. Riooltechniek inschakelen om de ontstopping voor u te verhelpen. Neem contact met ons op via 085 106 1082. Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk bij u langs te komen, omdat we begrijpen hoe hinderlijk het is om een slecht functionerende badkamer te hebben. Met onze ruime ervaring kunnen wij u vaak snel van de verstopping afhelpen.

J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Zeist
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1082

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!