Teamfoto J.G. Riooltechniek
Werkzaam in Zeist, hoofdvestiging Amstelveen

Afvoer ontstoppen Zeist

Soms kunt u zelf een verstopt riool verhelpen. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Echter, in eerste instantie is het cruciaal om te weten waar de verstopping zich precies bevindt. U hebt vastgesteld dat er een blokkade is omdat het water niet goed of helemaal niet wegloopt. Het is verstandig om dit ook bij andere afvoeren te controleren om te zien of het probleem beperkt is tot deze specifieke afvoer of dat het elders ook voorkomt. Als het water goed doorstroomt bij de andere afvoeren, duidt dit op een specifiek probleem bij deze afvoer. Als het water echter ook bij de andere afvoeren niet goed doorloopt, is het verstandig om J.G. Riooltechniek te benaderen.

Wanneer er een dieperliggend probleem in de afvoer is, kan het zijn dat u een borrelend geluid hoort in de afvoer en bij het doorspoelen van het toilet. Bij een totale verstopping kan het voorkomen dat het probleem niet bij u ligt maar bij de gemeente. Dit kan echter pas met zekerheid worden vastgesteld nadat de erfscheidingsput is gecontroleerd. Wanneer u de positie van deze put kent, kunt u deze inspecteren. Als er water in de scheidingsschacht aanwezig is, ligt het probleem bij de gemeente. Als de put echter droog is, duidt dit op een probleem in uw rioolsysteem.

J.G. Riooltechniek: uw ervaren rioleringsbedrijf in Zeist!

Zelf de afvoer ontstoppen

In het geval van een verstopte afvoer, kunt u zelf de poging wagen om dit op te lossen. Er zijn meerdere manieren om dit te doen, zoals het gebruik van een plopper of soda. Druk de plopper op de afvoer en beweeg rustig op en neer, herhaal dit een paar keer. Om ervoor te zorgen dat de viezigheid wegspoelt, kunt u een emmer water door de afvoer spoelen. Hiermee kunt u ook testen of het ontstoppen van de afvoer succesvol is geweest.

Als u te maken krijgt met lichte verstoppingen, is soda een handig middel om te gebruiken. Kook eerst een volle waterkoker en giet het hete water rustig in de afvoer. Dit zal het hardnekkige vuil helpen losweken. Plaats een half kopje soda in de afvoer en schep het erin. Voeg vervolgens een kopje azijn toe aan de soda. Deze mengeling veroorzaakt een krachtige reactie. Laat het geheel ongeveer vijftien minuten intrekken. Zet opnieuw een volle waterkoker aan en giet het water door de afvoer zodra het kookpunt is bereikt. Hierdoor wordt de afvoer weer vrijgemaakt van overblijfselen en kun je meteen zien of het resultaat heeft gehad.

Hulp inschakelen bij een verstopte afvoer in Zeist

Als het zelf ontstoppen van de afvoer niet succesvol is geweest of als u liever direct hulp ontvangt van de specialist, kunt u contact opnemen met ons. Dankzij onze ruime ervaring en het gebruik van de nieuwste apparatuur kunnen wij elke ontstopping voor u verhelpen. Door te bellen naar 085 106 1082 kunt u ons inschakelen. Wij zullen u vervolgens verder helpen en de verstopping zo snel mogelijk voor u oplossen.


J.G. Riooltechniek staat voor u klaar in Zeist
Over ons

J.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1082

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor ontstoppen afvoer?

Over J.G. RiooltechniekJ.G Aannemersbedrijf is een toonaangevend bedrijf dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid. Met een team van ervaren professionals streven we ernaar om de visie van onze klanten tot leven te brengen door middel van innovatieve bouwoplossingen en een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, renovaties of maatwerkprojecten, we leveren altijd hoogwaardig werk op tijd en binnen het budget. Bij J.G Aannemersbedrijf staat de klant centraal en streven we ernaar om elke samenwerking te laten uitgroeien tot een succesverhaal


VCA

Reviews van J.G. Riooltechniek

Door L.H
Op 31 mei 2023
10

Deze mannen hebben fantastisch werk geleverd door de puinhoop die een andere loodgieter had achtergelaten op de juiste manier te herstellen. Snel en goed gewerkt, heel fijn!

Door R.M
Op 25 mei 2023
10

Nette sportieve jongens die bij mij snel het probleem hadden gevonden en hebben verholpen! Ook nette tarieven blij mee!

Door C.L
Op 22 mei 2023
10

Gute Kommunikation, schnelle Hilfe, top Arbeit.

Door E.B
Op 15 mei 2023
10

Tof personeel, gezellige mannen, probleem snel en goed opgelost en dat allemaal om 18:30 op een zaterdag voor een prima weekend prijs. Ze stonden binnen een uur na bellen voor de deur! Super tevreden!

Door O.D.J
Op 4 mei 2023
10

Zeer tevreden! Word snel geantwoord en geholpen mocht er meer vragen zijn is het gemakkelijk om met dit bedrijf in contact te komen. ze zijn erg vriendelijk zeker een aanrader!