Rioolrenovatie nodig?

Heeft u steeds vaker last van problemen met uw riolering. Wellicht is het riool verouderd en toe aan vernieuwing. In veel gevallen kan echter rioolrenovatie uit worden gevoerd. Door de riolering te renoveren bent u goedkoper en sneller van uw problemen af. Misschien denkt u dat u dat rioolrenovatie de moeite niet waard is en u uw riolering beter kunt vervangen. Of misschien denkt u dat rioolrenovatie een tijdelijke oplossing is. Echter, met geavanceerde riooltechnieken kunnen de leidingen volledig worden hersteld. Uw leidingen zijn als nieuw en gaan weer jarenlang mee.

Geavanceerde riooltechniek

Wij renoveren leidingen door middel van relinen. Dit is een geavanceerde rioolrenovatietechniek, ook wel kousmethode genoemd, waarbij een met kunsthars geïmpregneerde kous de leiding wordt ingebracht. Door middel van stoom, uv-licht of water wordt de kous uitgehard en ontstaat er als het ware een nieuwe leiding binnenin de oude leiding. Er zijn verschillende soorten hars en kousen beschikbaar. Wij kiezen met zorg de juiste materialen voor u uit.

Voordelen relinen

Wij zijn al jaren erg tevreden over deze nieuwe vorm van riooltechniek. Het is een duurzame manier om uw riolering te vernieuwen. Bovendien is het een vele snellere manier dan het vervangen van alle leidingen. Ten slotte wordt de overlast van onze werkzaamheden bij relinen tot een minimum beperkt. U en omwonenden zullen geen last hebben van graafwerk of andere werkzaamheden. Dus bent u op zoek naar een specialist voor rioolreparatie in Zeist? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via 085 - 106 10 82 of via ons contactformulier.