Rioollekkage

Wanneer een rioollekkage de kop opsteekt is het eigenlijk al te laat. Ergens in de riolering gaat het mis. Meestal merkt u een riool lekkage door bruine plekken op de muur of het plafond of door stankoverlast in uw woning. Riool lekkage ontstaat vaak door een breuk in de leiding.

Lekkage riool verhelpen

Natuurlijk moet de lekkage zo snel mogelijk verholpen worden. Door snel te handelen kan grotere schade aan uw woning voorkomen worden. Omdat de riolering mooi is verborgen onder de vloer en achter muren is het opsporen van de oorzaak van de lekkage soms lastig. U kunt zelf een aantal zaken controleren alvorens u een rioolspecialist inschakelt. U kunt uw riolering belasten door er langdurig water door te laten lopen. Op een bouwtekening kunt u zien hoe de riolering in en om uw woning loopt en wat u kunt controleren. Heeft u geen bouwtekening, dan kunt u deze opvragen bij uw gemeente.

Lekkage afvoer

Een lekkage in huis kan natuurlijk ook bij een afvoer vandaan komen. Kitnaden, kapotte doucheputjes of losse afvoeren kunnen ook de oorzaak zijn van lekkages. Heeft u alles gecontroleerd, maar kunt u geen oorzaak vinden of u wilt hulp bij het verhelpen van de lekkage? Schakel dan een rioolexpert in.

Hulp bij lekkage

Weet u niet wat u moet doen bij een rioollekkage of wilt u dat uw lekkage direct verholpen wordt? In Zeist en in de omgeving van Zeist helpt Attack Riool u graag met een lekkage. Alvorens wij voor u aan de slag gaan maken wij heldere afspraken met u, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij spoed kunt u ons altijd bellen op 085 - 106 10 82.